15.03.2017

BRUTAL KUK - 2016 og litt til

Av Rune Grande
(Crispin Glover Records)

BrutalKuk_header_17.jpg
Hva hadde trøndersk pønk vært uten BRUTAL KUK? Vi hadde helt sikkert vært en severdighet mindre. Vi ville ikke hatt "Berusalem". Ikke "If You Want Cock", ikke den beste Rosenborg-låta "Troillan" og vi ville ikke hatt den usedvanlig vakre vinylen kalt "2016" som nå er den mest etterspurte vinylen i trønderhovedstaden. Bandet ble dannet for 17 år siden og da er det på sin plass med et lite intervju.
Les mer


13.03.2017

WOLF TO THE MOON

Av J.Nepper
(An Interview with Greg Smith)

GregSmith_header_17.jpg
Fans av Rainbow, Alice Cooper, Ted Nugent, Joe Lynn Turner, Billy Joel, Over the Rainbow, Vinnie Moore, Dokken, Blue Oyster Cult og Wendy O Williams vil kanskje kjenne igjen navnet GREG SMITH. Greg er en bassist med en fantastisk historie som har vært med enten på plate eller som livemusiker for alle disse bandene & artistene. Eternal Terrors Jens Nepper har tatt seg en lengre prat med Greg der de er innom det meste fra Gregs karriere.
Les mer


10.03.2017

SNAKEOIL KASSETTFORLAG

Av Leif Neverdahl

SnakeOil_header_17.jpg
Snakeoil Kassettforlag
feirer snart 1års jubileum, og Eternal Terrors Leif Neverdahl har tatt en liten prat med mannen bak det hele, Jørgen Garmann. Samtidig har Leif forhørt seg med en fin gjeng synsere fra metal-miljøet i Norge, om deres forhold til dette litt glemte formatet.

Les mer


27.02.2017

LEIF NEVERDAHL - A Dive...

Av Rune Grande

ADive_Vinyl_LeifNeverdahl_17.jpg
Vinyl er i skuddet som aldri før og det er mange nostalgikere der ute som kun sverger til dette plasskrevende men sjarmerende formatet når musikk skal handles inn. Leif Neverdahl er en kar som er skribent her i Eternal Terror. Han er en av mange som har samlet lenge og nå skal vi dukke litt i hans platesamling.
Les mer


15.02.2017

BLACK STAR RIDERS - Coming Under Heavy Fire

Av J.Nepper

BlackStarRiders_header_17.jpg
Eternal Terrors Jens Nepper har tatt seg en lengre prat med den irske hardrockeren RICKY WARWICK. Ricky er vokalist, gitarist og låtskriver i BLACK STAR RIDERS, et hard rock band som tidligere denne måneden slapp sitt tredje album "Heavy Fire" på Nuclear Blast. Han er også vokalist i det mer kjente THIN LIZZY.
Les mer


05.01.2017

EINHERJER - Dragons Of The North XX

Av Leif Neverdahl
(Indie Recordings)

Einherjer_header_16.jpg
Einherjer er et band man ikke kommer utenom om man liker god musikk av det mer hardtslående slaget. Viking-metal i fotsporene til mektige Bathory og tidlig Manowar blir simpeltent ikke bedre, og når bandet nå har spilt inn klassikeren "Dragons Of The North" på ny måtte vi selvsagt høre med sjefen sjøl hva som lå bak den avgjørelsen. Dermed inviterte jeg meg selv en tur i studioet til en som alltid blid og trivelig Frode Glesnes, og da passet det selvsagt bra å starte med litt bakgrunn om nettopp rommet vi sitter i.
Les mer


10.11.2016

NITERAIN - Vendetta

Av Anine Desire

Niterain_header_16.jpg

Lørdag den femte november, Hard Rock Cafe Oslo. Det er slippfest for NiteRain sitt nye album "Vendetta".
NiteRain imponerer stort live med nytt album for en helt full Hard Rock Cafe.
Det er tipptopp energinivå fra både bandet og fra publikum gjennom hele konserten, til og med før sceneteppet blir åpnet. Groupiene er på plass. Plutselig er du ikke lenger i Oslo en novemberkveld i 2016.

Vi fikk et lite intervju med gutta.


Les mer


08.11.2016

KRATER – En festival til svart glede for oss i undergrunnen

Av Roy Kristensen Bakland

Krater_header_16.jpg
KRATER
er en forholdsvis fersk metalfestival som blir arrangert i hovedstaden. Første utgave ble arrangert for to år siden. Roy Kristensen Bakland var der i fjor og likte seg veldig godt. Med kun en uke igjen til årets utgave, har Roy tatt seg en prat med en av gutta bak Krater, Bjørn Hinkel.
Les mer


03.11.2016

FROM THE VASTLAND - Sina

Av Andrea Chirulescu

FromTheVastland_header_16.jpg
De fleste som liker black metal og som har fulgt med litt i timen, har hørt om iranske Sina og hans FROM THE VASTLAND. Dokumentarfilmen "Blackhearts" har vært i nyhetsbildet i diverse metalmedier i lang tid og i disse dager er Sina klar med album nummer to. Eternal Terrors Andrea Chirulescu fant ut at nå var tiden inne for en prat med Sina og her kommer resultatet av deres noe lengre samtale.
Les mer


11.10.2016

FAUSTIAN DRIPFEED - Be quick or be death

Av Leif Neverdahl
(A Shotgun interview with new norwegian death metal act)

FaustianDripfeed_header_16.jpg
FAUSTIAN DRIPFEED
er et nytt norsk melodiøst death metal band fra Stavanger som ble stiftet tidligere i år. De har allerede rukket å gi ut en fem-spors EP de har kalt "Between This and Death" og den har høstet mange godord og høye karakterer over hele fjøla, deriblant en meget sterk femmer her i Eternal Terror. Leif Neverdahl, vår lokale mann i Stavanger, har tatt seg en kort prat med vokalist og gitarist Bjørnar.
Les mer


  [Viser 1 - 10]